Γνωρίστε Ritot - το πρώτο ρολόι προβολής

     
Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε η ανθρωπότητα έχει σταματήσει να κοιτάζει προς τον ουρανό με τον ήλιο να υπολογίσει το χρόνο. 
Ρολόγια εφευρέθηκαν για το σκοπό αυτό. Το πρώτο ρολόι δημιουργήθηκε πριν από χιλιάδες χρόνια. Υπήρχαν διάφοροι τύποι του ρολογιού, συμπεριλαμβανομένων ηλιακό ρολόι, κλεψύδρα, κλεψύδρα και άλλοι. 

    Από τότε, η εξέλιξη του ρολογιού συνεχίστηκε και μας έφερε το πρώτο ρολόι χειρός. Κάθε χρόνο αναδύονται υπάρχουν δεκάδες νέα μοντέλα της wirstwatch, αλλά η αρχή λειτουργίας δεν έχει αλλάξει.


    Ζούμε σε μια νέα προοδευτική χιλιετία? τα πάντα γύρω μας εξελίσσεται και αναπτύσσεται. Κατά τη γνώμη μας, το σχεδιασμό του ρολογιού θα πρέπει να είναι τόσο τεχνικά καινοτόμο και μοντέρνο. Ρολόγια αποδεικνύοντας ότι η ανθρωπότητα δεν στέκονται ακόμα. Αυτά είναι τα ρολόγια που φέρνουν στη ζωή.
 
       Στο Διαδίκτυο υπήρχαν συζητήσεις για μια νέα γενιά ρολογιών? Ωστόσο, ήταν μόνο απλή συνομιλίες και τίποτα συγκεκριμένο. Εδώ σας δίνουμε την ευκαιρία να τους δούμε και να γίνει ένα κομμάτι της ιστορίας με την υποστήριξη της ανάπτυξης των Ritot? είναι το ένα που αυξάνει την tech κόσμο εξέλιξη. Μιλάμε για τη γενιά των ρολογιών χειρός, οι οποίες προβάλλουν τον επιλογέα στο καρπό σας.
    


Τεχνολογία   
Αυτά είναι τα πρώτα συστατικά με τα οποία έχουμε ξεκινήσει το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης:
MMA1270D - ο αισθητήρας - επιταχυνσιόμετρο, ορίζει τη θέση του προϊόντος σχετικά με ένα διάνυσμα της δύναμης της βαρύτητας. Προορίζεται για τις λειτουργίες αυτόματης εξυπηρέτησης που συνδέεται με κίνηση του χεριού (αυτόματη ενεργοποίηση / απενεργοποίηση της προβολής, για παράδειγμα, στην περίπτωση της βάζοντας το χέρι στη θέση του χρόνου τηλεθέασης, κλπ).
TMS320DM365 - επεξεργαστή προορίζονται για τον έλεγχο της συσκευής και την περιφέρεια. Ο επεξεργαστής αυτός είναι εξειδικευμένη υπό επεξεργασία εικόνας, είναι η βέλτιστη για την επεξεργασία εικόνας που συνδέεται με το σχηματισμό και την επεξεργασία των βίντεο και των εικόνων.
DLPC300 -controller της μήτρας DLP στον προβολέα, εκτελεί συγκεκριμένες λειτουργίες για τον έλεγχο των κατόπτρων της μήτρας και τα LED που σχηματίζουν τα εικονοστοιχεία της εικόνας.
CB00243099 -Bluetooth ελεγκτής, ελέγχει τον μετατροπέα (που ενσωματωμένο ελεγκτή), διατηρεί τα πρωτόκολλα Bluetooth και λειτουργεί τον επεξεργαστή σύμφωνα με τα τυποποιημένα πρωτόκολλα.
CN3083 - ρυθμιστής φόρτισης της μπαταρίας, καθορίζει την τάση εισόδου και σταθεροποιεί το φορτίο, ελέγχει την ικανότητα φορτίου, αποτρέπει μη φυσιολογικές συνθήκες λειτουργίας.
DLP3000 - WVGA Digital μικροκάτοπτρα Device είναι ένα ψηφιακά ελεγχόμενο MOEMs (μικρο-οπτικο-ηλεκτρομηχανικό σύστημα) χωρική φως διαμορφωτή (SLM).Όταν συζευχθεί με ένα κατάλληλο οπτικό σύστημα, ο DLP3000 χρησιμοποιείται για να διαμορφώνει το πλάτος και την κατεύθυνση της εισερχόμενης light.The DLP3000 δημιουργεί φως μοτίβα με ταχύτητα, ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.
  
Η αναμενόμενη χωρητικότητα της μπαταρίας θα είναι περίπου 1500mAh.Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την μπαταρία, θα πρέπει να παρέχονται σύντομα.
Φωτεινή ροή είναι αρκετό για τέτοιου μεγέθους εικόνας σε τέτοια απόσταση αναπνοής να είναι ορατή στους ημέρας. Τα πιο ορατά χρώματα κάτω από το έντονο ηλιακό φως είναι κόκκινο και μπλε.
Στο αποτέλεσμα του καθρέφτη και ψηφιακή παραμόρφωση λάβουμε μια ομαλή προβολή. Εναλλακτικός τρόπος είναι να το διορθώσει με την οπτική. Είναι πραγματικό να κάνει το ψηφιακό προφίλ ρύθμιση για την προβολή στο χέρι σας. Θα το δείτε σε vide με το πρωτότυπο μας.
Όλα τα απαραίτητα συστατικά κράτηση και θα φτάσει σύντομα να ξεκινήσει τη συναρμολόγηση του πρωτοτύπου μας. Σχεδιάζουμε να δείξει το βίντεο του πρώτου πρωτοτύπου εργασίας το συντομότερο δυνατόν. Επίσης θα δημοσιεύσει ενημερώσεις με περισσότερες τεχνικές πληροφορίες κατά τη διάρκεια της εκστρατείας.
Σημείωση: ορισμένα συστατικά μπορεί να αλλάξει (και πιθανότατα θα το κάνουν), μετά από έλεγχο του πρωτοτύπου μας. Θα ενημερωθείτε με κάθε βήμα της ανάπτυξης.
Ζητούμε συγνώμη για τυχόν λάθη στη μετάφραση των τεχνικών όρων. Θα θέλαμε να σας δείξει τις τεχνικές πληροφορίες του Ritot όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
    
    
    Η μοναδικότητα της τεχνολογίας έγκειται στο pico projector? επιτρέπει την προβολή μιας κλήσης με γραφικά υψηλής ποιότητας και φωτεινότητας. Το ρολόι δεν έχει κανένα κουμπί, εκτός από ένα κουμπί αφής, με ό, τι μπορείτε να χειριστείτε την προβολή - τρέχει ένα μηχανισμό προσωρινής (10 δευτερόλεπτα) ή μόνιμη προβολή.


    Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ένα πρωτότυπο πλήρους εργασίας, οι φωτογραφίες στην εκστρατεία είναι απεικονίσεις υπολογιστή τι οραματιζόμαστε τη συσκευή για να μοιάσει. 
    Το ρολόι έχει συσταθεί και να χρεώνονται σε ένα ειδικά ανεπτυγμένο βάση που έρχεται με το ρολόι.