Αndroid εφαρμογές για τους Έλληνες χρήστες!

.3G WatchdogΑν έχεις κάποιο πρόγραμμα mobile internet στο Android σου και φοβάσαι μην ξεπεράσεις τα MB και χρεωθείς αυτή η εφαρμογή είναι η κατάλληλη. Ρυθμίζεις το όριο και σε ενημερώνει κάθε στιγμή πόσα έχεις χρησιμοποιήσει. 
.








   Το πρόγραμμα «Πληροφορίες Ο.Α.Σ.Θ.» είναι μια εφαρμογή για Android συσκευές που παρέχει στον χρήστη πληροφορίες για τις γραμμές και τις στάσεις του Ο.Α.Σ.Θ., όπως για παράδειγμα σε πόση ώρα φτάνει ένα λεωφορείο σε μια συγκεκριμένη στάση, το δρομολόγιο μιας γραμμής, γραμμές που περνούν από μια συγκεκριμένη στάση, και άλλα. Δεν απαιτείται χρήση internet παρά μόνο για τις λειτουργίες άφιξη γραμμής/γραμμών σε στάση, όπως επίσης και για το κατέβασμα του χάρτη.
Πληροφορίες Ο.Α.Σ.Θ.
    .Lookout
   
Το Lookout είναι μια εφαρμογή που έρχεται να προστατεύσει το κινητό σας, μπλοκάροντας ιούς, spyware και οποιαδήποτε άλλη ύποπτη “επίθεση”, ελέγχοντας κάθε εφαρμογή που εγκαθιστάτε. Παράλληλα, προσφέρει και υπηρεσία backup για τις επαφές, τις φωτογραφίες, το ιστορικό των κλήσεων κ.λπ., ενώ σας επιτρέπει να εντοπίζετε το κινητό σας στο χάρτη, σε περίπτωση που το έχετε χάσει.



Ίσως ο βασιλιάς αυτή τη στιγμή στις εφαρμογές office για Android και δίκαια διότι είναι εντελώς δωρεάν. Επιτρέπει την επεξεργασία συνολικά 23 αρχείων συμπεριλαμβανομένων των DOC/DOCX/TXT/XLS/XLSX/PPT/PPTX/PDF. Υποστηρίζει αποθήκευση σε Google Drive, Dropbox, Box.net και είναι άμεσα συνδεδεμένο με το email σας. 
5.SoundHoundΑκούς στο ραδιόφωνο ή οπουδήποτε αλλού ένα τραγούδι που σ αρέσει πολύ και θες να το κατεβάσεις. Πως λέγεται το τραγούδι όμως; Βάλε το κινητό δίπλα στο ηχείο και σε πολύ λίγο θα ξέρεις το όνομα του τραγουδιού, τον καλλιτέχνη και άλλα πολλά. 
6.DropboxΕίναι αλήθεια πως το Dropbox είναι μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή για να χεις πάντα διαθέσιμα τα πολύτιμα αρχεία σου όπου και να σαι. Θα μπορούσε λοιπόν να λείπει αυτή η εφαρμογή από το Android; Φυσικά και όχι! 
7.Find Greek EOPYY DoctorsΗ εφαρμογή απευθύνεται τόσο σε πολίτες όσο και σε επισκέπτες της Ελλάδας, που πιθανώς χρειαστούν πάσης φύσεως ιατρική υπηρεσία. Η εφαρμογή λειτουργεί χωρίς χρήση δεδομένων (στο μεγαλύτερο μέρος της) και παρέχει στο χρήστη όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την ανεύρεση παρόχων υπηρεσιών Υγείας που είναι συμβεβλημένοι με τον Οργανισμό (Ιατροί, Διαγνωστικά, Νοσοκομεία κ.τ.λ.). 
8.mx playerΜακράν ο καλύτερος video player στο κατάστημα εφαρμογών παίζει αμέτρητα formats (που o προεγκατεστημένος player δεν αναγνωρίζει) και υποστηρίζει υπότιτλους. 
9.Latest Greek NewsΤο Latest Greek News είναι ένας rss reader.Μπορείτε να γραφτείτε σε όσα rss feeds θέλετε και να τα βλέπετε κάθε φορά που ανοίγετε την εφαρμογή.Με κλικ πάνω στον τίτλο ανοίγει η συνοπτική περιγραφή της είδησης, ενώ με κλικ πάνω στο τετράγωνο εικονίδιο, μεταφέρεστε στην ιστοσελίδα με το κανονικό άρθρο.Πριν αποφασίσετε να γραφτείτε σε κάποιο rss, μπορείτε να κάνετε κλικ στο site και να δείτε on demand rss ειδήσεις με τη συνοπτική περιγραφή τους. 
10.Taxi ThessalonikisΈνας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να βρείτε ταξί στην Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της.Αποκτήστε πρόσβαση στην εταιρία με το μεγαλύτερο στόλο της πόλης.Εγγραφείτε και συνδεθείτε.Καλέστε ταξί και παρακολουθήστε το μέχρι να επιβιβαστείτε.Αποφύγετε την άσκοπη αναμονή περιμένοντας το ταξί.Θα ειδοποιηθείτε μόλις το ταξί φτάσει σε εσάς.Υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης της κλήσης σας.Μπορείτε να ορίσετε την τοποθεσία της οικίας και της δουλειάς σας και να καλείτε ταξί για αυτά τα σημεία χωρίς αναζήτηση αλλά με προεπιλογή.Ακόμη και αν βρίσκεστε σε σημείο χωρίς κάλυψη δικτύου έχετε την δυνατότητα της τηλεφωνικής κλήσης μέσω της εφαρμογής.Υπάρχει φωνητική καθοδήγηση για την εξέλιξη της διαδικασίας της κλήσης. 
11.dosm
Το dosms, είναι η πρώτη free ελληνική Android εφαρμογή για την αποστολή web2sms.Oι χρήστες του dosms μπορούν να στείλουν φθηνότερα SMS σε Ελλάδα και Εξωτερικό από την εφαρμογή του κινητού τους ή από τη σελίδα www.dosms.gr.To dosms προσφέρει πλούσια χαρακτηριστικά όπως:• προγραμματισμός αποστολής SMS• δημιουργία κατηγοριών παραληπτών• αποστολή SMS σε κατηγορίες παραληπτών• advanced προσθήκη παραληπτών• in-app purchase SMS μέσω PayPal 

Το ελculture μπαίνει στο κινητό σας. Κατεβάζοντας την εφαρμογή του elculture έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τρόπο εύκολο και άμεσο για όλα τα πολιτιστικά γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας. Αρκεί να επιλέξετε το είδος της εκδήλωσης που σας ενδιαφέρει ανάμεσα σε θέατρο, μουσική, φεστιβάλ, cinema και εκθέσεις. Μπορείτε ακόμη να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς κερδίζοντας αποκλειστικές προσκλήσεις για τις περισσότερες από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται στην ηλεκτρονική agenda όπως και να ενημερώνεστε για τις επερχόμενες πρεμιέρες καθώς και για παραστάσεις που πρόκειται να λήξουν το προσεχές διάστημα. Με την επιλογή ‘Αγαπημένα’ φιλτράρετε το περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει περισσότερο ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες της αρεσκείας σας. Τέλος, αξιοποιώντας τα δεδομένα για την τοποθεσία, σάς δίνεται η δυνατότητα λήψης στοχευμένων προτάσεων με επιλογές κοντινές στο σημείο το οποίο βρίσκεστε. 
13.Deliveras.grΚατεβάστε δωρεάν τη νέα εφαρμογή του Deliveras.gr και παραγγείλτε τώρα online φαγητό, γλυκό και καφέ επιλέγοντας από όλα τα delivery της επιλογής σας.- Περισσότερα από 300 καταστήματα στην Αθήνα και σύντομα σε όλη την Ελλάδα!