Γνωρίστε το TRACKIMO



   
Η συσκευή TRACKIMO είναι μία μικρή, ελαφριά, φορητή συσκευή εντοπισμού θέσης, που δίνει τη δυνατότητα άμεσου εντοπισμού των αγαπημένων σας προσώπων ή πραγμάτων σε πραγματικό χρόνο.

Με το TRACKIMO έχετε ακριβείς πληροφορίες για τη διαδρομή, την ώρα, την ταχύτητα του οχήματος ή των αγαπημένων σας προσώπων σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη υπάρχει σήμα κινητής τηλεφωνίας.





Επιπλέον, σε περίπτωση ανάγκης ο χρήστης της συσκευής μπορεί να αποστείλει ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης πατώντας απλά το SOS πλήκτρο κι εσείς να λάβετε την ειδοποίηση αμέσως, μέσω της εφαρμογής στο κινητό ή το tablet σας. Η συσκευή μπορεί να προγραμματιστεί να ανοίγει αυτόματα κανάλι επικοινωνίας, όταν πατηθεί το SOS πλήκτρο και να παρέχει ήχο από το σημείο που βρίσκεται τη συγκεκριμένη στιγμή.

Η εφαρμογή Trackimo App

 
Η διαχείριση του TRACKIMO γίνεται μέσω μιας ιδιαίτερα απλής, εύκολης και φιλικής εφαρμογής στην οποία έχετε πρόσβαση είτε μέσω του υπολογιστή σας, είτε μέσω του κινητού σας. Η εφαρμογή διατίθεται στο appstore καθώς και σε android έκδοση.
✔  SmartAlarms: ο χρήστης μπορεί μέσω της εφαρμογής να ορίσει να λαμβάνει ειδοποιήσεις σε περίπτωση που η συσκευή αλλάξει θέση, που ο χρήστης υπερβεί το όριο ταχύτητας που έχει ορίσει, που υπάρξει ξαφνική κίνηση ή κραδασμός. Ο χρήστης λαμβάνει τις ειδοποιήσεις μέσω email, SMS καθώς και app-alerts στο Smartphone του.
✔  Ιστορικά Στοιχεία & Προστασία Δεδομένων: η εφαρμογή αποθηκεύει όλα τα στοιχεία εντοπισμού και ο χρήστης μπορεί να ανατρέξει ανά πάσα στιγμή σε προηγούμενες ημερομηνίες επιλέγοντας με συγκεκριμένα φίλτρα τις πληροφορίες που επιθυμεί. Ωστόσο υπάρχει προστασία των δεδομένων που καταχωρούνται και όλες οι πληροφορίες παρακολούθησης ανήκουν μόνο σε εσάς! Μπορείτε να διαχειριστείτε πλήρως τις πληροφορίες σβήνοντας ή διατηρώντας τα στοιχεία που θέλετε.
✔  VirtualFences: ο χρήστης μπορεί να οριοθετήσει ζώνες σε διαφορετικές περιοχές στο χάρτη και να λαμβάνει ειδοποιήσεις κάθε φορά που η συσκευή πλησιάζει ή βγαίνει εκτός της ζώνης που έχει οριστεί.
✔  MultipleDevices: ο χρήστης μπορεί να χειρίζεται όσες συσκευές επιθυμεί ταυτόχρονα και από μακριά μέσω της εφαρμογής από τον υπολογιστή του, το MAC, το tablet ή το SmartPhone του.


Trackimo from Trackimo Hellas on Vimeo.
http://trackimo.com.gr/?