Τα «έξυπνα» Blu-ray player της Sony

Χωρίς καμία αμφιβολία, η ποιοτικότερη εμπειρία εικόνας και ήχου, με τις έως σήμερα τεχνολογικές εξελίξεις, παραμένει να προσφέρεται από τους δίσκους Blu-ray. Η Sony, ως δημιουργός προτύπου Blu-ray, ανέκαθεν ήταν στην «πρώτη γραμμή» προσφοράς συσκευών αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray, και συνεχίζει ακόμη μέχρι σήμερα, με νέα, σύγχρονα και «έξυπνα» μοντέλα. Οι νέες συσκευές αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray «BDP-S6200» και «BDP-S5200» της Sony, σας μεταφέρουν στο επόμενο επίπεδο ψυχαγωγίας: σε μία πιο ευφυή ψυχαγωγία. Οι συσκευές αυτές είναι πιο «έξυπνες», αποτελώντας το εισιτήριο για την μετάβαση σε έναν συναρπαστικό κόσμο περιεχομένου με εξαιρετικές εικόνες και ήχο, ισχυρή συνδεσιμότητα και εύκολο χειρισμό.

«Καθρεφτίστε» το smartphone στην οθόνη της τηλεόρασής σας

Με τη λειτουργία Screen mirroring μέσω του πρωτοκόλλου «Miracast», μπορείτε να προβάλλετε ότι υπάρχει στο smartphone ή το tablet σας με λειτουργικό Android (και με υποστήριξη Miracast), σε μεγάλο μέγεθος στην οθόνη της τηλεόρασής σας. Δεν χρειάζεστε ούτε ασύρματο router Wi-Fi, ούτε σύνδεση στο Internet, ούτε ειδικές εφαρμογές: ό,τι υπάρχει στην οθόνη του κινητού, στέλνεται ασύρματα στη συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc για να το απολαύσετε απευθείας στην τηλεόραση.



Σταθερό streaming

Η απόδοση Wi-Fi εκτινάσσεται με μία εξαιρετικά ευαίσθητη κεραία και μια μονάδα μέσα στη συσκευή αναπαραγωγής, που «τραβάει» τα αδύναμα σήματα από το modem/router που βρίσκεται στο σπίτι, ακόμα και αν είναι μακριά από τη συσκευή. Πλέον, δεν υπάρχει ανάγκη να ανησυχείτε που θα τοποθετήσετε τη συσκευή, για να έχει την καλύτερη ποιότητα όταν κάνετε streaming σε βίντεο Full HD μέσα στο οικιακό σας δίκτυο – ακόμα και σε περιεχόμενο 3D που είναι σαφώς πιο απαιτητικό στην απρόσκοπτη ροή δεδομένων.

Περισσότεροι αλγόριθμοι, περισσότερο περιεχόμενο

Οι συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray «BDP-S620» και «BDP-S5200» προσφέρουν τη δυνατότητα να απολαμβάνετε μια πολύ μεγάλη γκάμα αρχείων και περιεχόμενου, καθώς υποστηρίζουν αναπαραγωγή ταινιών, μουσικής και φωτογραφιών, που είναι βρίσκονται σε εξωτερικό USB Stick ή/και σκληρό δίσκο ή ακόμα και στον server του οικιακού δικτύου σας. Οι επιλογές αρχείων είναι πολλές , περιλαμβάνοντας τον αλγόριθμο (codec) βίντεο για ταινίες τύπου «mkv».



Ταχύτατη Εκκίνηση

Η λειτουργία «Super Quick Start» θέτει σε λειτουργία τη συσκευή σας άμεσα. Έτσι, αποκτήστε πρόσβαση σε περιεχόμενο από το Internet και εφαρμογές πιο γρήγορα από ποτέ, με χρόνο εκκίνησης που δεν ξεπερνά το ένα δευτερόλεπτο. Αντίστοιχα και το περιεχόμενο ενός δίσκου Blu-ray αναπαράγεται ταχύτατα. Παράλληλα, το Blu-ray drive (ο «οδηγός» δηλαδή του δίσκου) είναι πιο αθόρυβος και μεγαλύτερης αντοχής, χάρη σε ένα σφραγισμένο σερβο-μηχανισμό, που είναι ανθεκτικός στη σκόνη και μειώνει το θόρυβο αναπαραγωγής σε ψίθυρο, ενώ ταυτόχρονα, διασφαλίζει αναπαραγωγή με ακρίβεια και χωρίς λάθη στην ανάγνωση του δίσκου.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Το κορυφαίο μοντέλο «S6200» αναβαθμίζει την αγαπημένη σας συλλογή δίσκων Blu-ray Disc σε ποιότητα ανάλυσης 4K Ultra HD, που φέρει τέσσερις φορές περισσότερα Pixel (Εικονοστοιχεία) από την ανάλυση 1080p Full HD. Ακόμα και η ποιότητα βίντεο μέσω Internet, εκτινάσσεται με το «IP Content Noise Reduction Pro», που διαθέτει ο γρήγορος διπύρηνος επεξεργαστής της συσκευής. Τα βίντεο κλιπ χαμηλής ανάλυσης που βλέπετε από το Internet, φαίνονται πιο ευκρινή και πιο καθαρά, με χαμηλότερο θόρυβο, πλούσια υφή και φυσικές διαβαθμίσεις στον χρωματικό τόνο.



Εξαιρετικός ήχος

Οι φετινές συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray Disc συνδυάζουν την εξαιρετική φωτογραφία με τον καλύτερο ήχο. Το «Digital Music Enhancer» συνδυάζει τις μοναδικές τεχνολογίες ήχου της Sony, για ένα απολαυστικό soundtrack, είτε βλέπετε βίντεο από το Διαδίκτυο, είτε ακούτε την MP3 μουσική σας συλλογή μέσω ενός εξωτερικό Stick/σκληρού δίσκου USB. Με το Digital Music Enhancer αποκαθίστανται ακόμα και οι πιο διακριτικές λεπτομέρειες σε υψηλή συχνότητα, οι οποίες χάνονται όταν ακούτε υπερ-συμπιεσμένα ψηφιακά μουσικά αρχεία, καθώς και η χαμένη δυναμική, σε ηχητικά κομμάτια με χαμηλά bit, ώστε να βιώσετε μια πιο φυσική και μεγαλειώδη ακουστική εμπειρία.

Βασικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά και Προδιαγραφές


http://www.zougla.gr