Η νέα πιο σύγχρονη εκδοχή του Nescafe!



Στην σημερινή εποχή όλες οι συσκευές αποκτούν μια ολοένα και πιο "έξυπνη" προσανατολισμό! Έτσι λοιπόν, ακούμε συνεχώς για έξυπνες πλυντήρια, έξυπνες σκούπες και κουζίνες και έξυπνες φωτογραφικές μηχανές, ωστόσο οι λάτρεις του Nescafe καφέ πλέον μπορούν να υπερηφανεύονται ότι έχουν στα χέρια τους το δικό τους πανέξυπνο gadget, το οποίο αντιπροσωπεύει!

Το My Nescafe Connected Mug είναι ουσιαστικά για ένα συσκευή καφέ (που διαθέτει χαρακτηριστικό σχήμα κούπας), το οποίο μπορεί να προετοιμάσει τον αγαπημένο σας Nescafe ή το ρόφημα σας μέσα σε ελάχιστο χρόνο, φέρνοντας έτσι την επανάσταση στην καθημερινή σας σχέση με την πιο αγαπημένη και αναζωογονητική συνήθεια της καθημερινότητας

Το εκπληκτική αυτή συσκευή του καφέ μπορείτε να το συνδέσετε με το κινητό σας και να κατεβάσετε την ειδική εφαρμογή για να δημιουργήσετε το καφέ ή το ποτό σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και με το πάτημα ενός κουμπιού! Η θερμομονωτική επένδυση των τοιχωμάτων της συσκευής πρόκειται να διατηρήσει το ρόφημά σας ζεστό (ή κρύο) για πολλές ώρες, ενώ είναι 100% αδιάβροχο για να απολαύσετε το καφέ σας χωρίς την παραμικρή ένδειξη ανησυχίας

Κατεβάζοντας το ειδικό πρόγραμμα από το Android ή το Apple Store, το μόνο που απαιτείται είναι ένα συμπλήρωμα μέσω Bluetooth, με το smartphone ή το tablet σας και πραγματικά το τελικό αποτέλεσμα είναι βέβαιο ότι θα σας εκπλήξει. Με την πρόταση της Nescafe της υψηλής τεχνολογίας σας προσφέρεται η δυνατότητα να απολαύσετε το καφέ σας σε όλη την ώρα και στιγμή!
Το Εμείς δοκιμάσαμε ΚΑΙ μας άφησε τις καλύτερες Εντυπώσεις και το hands-on βίντεο που ακολουθεί καταγράφουμε τις πρώτες μας εντυπώσεις.

Καθίστε αναπαύτικα, πατήστε το Αναπαραγωγή και απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί με ένα ζεστό  Nescafe


Το είδα εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια