Βρες μου το τραγούδι

  


 Βρείτε πιο ειναι το τραγούδι εύκολα με αυτήν την εφαρμογή.....
Το Shazam είναι μια δωρεάν εφαρμογή   που τρέχει σε Android, iOS, BlackBerry OS, και τα συστήματα των Windows.

 Η εφαρμογή είναι παρόμοια στα περισσότερα τηλέφωνα, και το αποτέλεσμα εμφανίζεται στην οθόνη πλήρες, με λεπτομέρειες σχετικά με τον καλλιτέχνη, άλμπουμ, τίτλο, είδος, ετικέτα Μουσική, στίχοι, μια μικρογραφία της τέχνης του τραγουδιού / άλμπουμ, σύνδεσμοι για να κατεβάσετε το τραγούδι για το Amazon MP3 ή κατάστημα iTunes, και, ενδεχομένως, να δώσει τη δυνατότητα να παίζει το τραγούδι στο ραδιόφωνο και να δείξει το βίντεο τραγούδια στο YouTube.
  

Το Shazam χρησιμοποιεί ένα smartphone ή το ενσωματωμένο μικρόφωνο του υπολογιστή για να συγκεντρώσει ένα σύντομο δείγμα του μουσικού κομματιού που αναπαράγεται. Δημιουργεί ένα ακουστικό αποτύπωμα με βάση το δείγμα και το συγκρίνει με αυτά που διατηρεί σε μια κεντρική βάση δεδομένων. Αν διαπιστώσει αντιστοιχία, στέλνει πίσω στο χρήστη πληροφορίες, όπως τον καλλιτέχνη, τον τίτλο και το άλμπουμ .

 Ορισμένες δυνατότητες του Shazam είναι και η ενσωμάτωση με σχετικές συνδέσεις σε υπηρεσίες όπως το iTunes, Spotify, το YouTube, ή Groove Music.

  Η εφαρμογή Shazam έχει περισσότερους από 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα και έχει χρησιμοποιηθεί σε περισσότερα από 500 εκατομμύρια κινητές συσκευές.