Αγορές από Κίνα χωρίς τελωνείο

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιος εμπιστεύτηκε τον οδηγό μου για αγορές από Κίνα, έχει γλιτώσει αρκετά χρήματα και συνεχίζει ακάθεκτος.



Στην αρχή, μέχρι και την ολοκλήρωση της πρώτης παραγγελίας, είχαμε τους προβληματισμούς μας σχετικά με το τι θα παραλάβουμε και ποιο site της Κίνας να επιλέξουμε. Η αγορά κινητού από Κίνα προσφέρει πολλά πλεονέκτημα. Όπως κινητά έως και 200 ευρώ πιο φθηνά, φυσικά χωρίς τελωνείο, αφού οι μέθοδοι αποστολής που θα σας δείξω είναι μέσω Ευρώπης.

Αν δεν θέλετε να διαβάσετε όλο το άρθρο, παρακάτω σας έχω έτοιμα τα 2 καλύτερα sites για αγορές από Κίνα μέσω internet.

 Και στα δύο η ποικιλία είναι τεράστια και, αν φοβάστε, μπορείτε να κάνετε μια πρώτη δοκιμαστική παραγγελία. Gadgets και όχι μόνο ξεκινούν από 10 ευρώ, μόνο μην ξεχάσετε να επιλέξετε κάποιον αξιόπιστο κατασκευαστή, όπως αυτούς που προτείνουμε. Επίσης φροντίστε να επιλέξετε τους τρόπος αποστολής που προτείνουμε στη συνέχεια του άρθρου.

Τα 2 καλύτερα και πιο έμπιστα Κινέζικα Sites για αγορές κινητών από Κίνα και όχι μόνο: Banggood & Gearbest




Είναι σημαντικό πριν κάνετε τις αγορές σας από αυτά τα 2 sites να μπαίνετε από τα παραπάνω links, και στη συνέχεια να πραγματοποιείτε τις αγορές σας. Έτσι, τα δύο αυτά καταστήματα βλέπουν ότι είστε αναγνώστες του TechValue.gr και όχι τυχαίοι πελάτες. Δεν υπάρχει καμία χρηματική επιβάρυνση.

(via)