Το Smart Measure για Android

 
Το Smart Measure είναι μια δωρεάν εφαρμογή κοινής ωφελείας που αναπτύχθηκε για Android από το Smart Tools co .
Το Smart Measure, όπως μαρτυράει το όνομά του, είναι μια δωρεάν "έξυπνη" εφαρμογή που σας βοηθάει να μετρήσετε την απόσταση και το ύψος αντικειμένων με την χρήση του τηλεφώνου σας. χρησιμοποιώντας βασικές αρχές της τριγωνομετρίας.



 Απλά σταθείτε σε όποια απόσταση θέλετε και κρατήστε τα σημεία από την βάση μέχρι την κορυφή του αντικειμένου.

Καλό θα ήταν στις ρυθμίσεις να ορίσετε και το μέγεθος του τηλεφώνου και ότι άλλο σας ζητήσει.

 Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί την κάμερα του τηλεφώνου και το επιταχυνσιόμετρο για να τριγωνίσει την απόσταση ή το ύψος ενός αντικειμένου χρησιμοποιώντας βασικές γεωμετρικές εξισώσεις.
Το σημαντικό σημείο είναι ότι οι χρήστες πρέπει να βαθμονομούν το πρόγραμμα και το τηλέφωνο για να αποφύγουν την ανακρίβεια
. Για να βαθμονομήσετε το πρόγραμμα, οι χρήστες πρέπει να προσδιορίσουν το ύψος που θα κρατήσουν το τηλέφωνο κατά τη μέτρηση.

Μόλις ολοκληρωθούν οι βαθμονομήσεις, κρατήστε το τηλέφωνο στο επίπεδο ύψους που έχει εισαχθεί και στοχεύστε τη φωτογραφική μηχανή στη βάση του αντικειμένου.
 Οι χρήστες θα είναι σίγουρα έκπληκτοι με τα αποτελέσματα καθώς παρουσιάζουν αξιοσημείωτη ακρίβεια.

Συνολικά, το Smart Measure διαθέτει μια πολύ καλή ιδέα για μια εφαρμογή μέτρησης. Δεν είναι ένα συνιστώμενο εργαλείο για ακριβείς μετρήσεις, αλλά μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο για την εκτίμηση ύψους και απόστασης.
Κατεβάστε το