Pockee μια εφαρμογή για τα σούπερ μάρκετ της Ελλάδας.

  


Μια ιδιαίτερη εφαρμογή θα δούμε σήμερα . Πρόκειται για μια εφαρμογή που συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από σχεδόν όλα τα σούπερ μάρκετ της Ελλάδας.

  

Οι προσφορές μπορεί να έχουν μεγάλο χρηματικό όφελος, αλλά τις πιο πολλές φορές το όφελος είναι μόνο μερικά λεπτά του ευρώ. 

Αρχικά, όταν ανοίξεις την εφαρμογή για πρώτη φορά θα πρέπει να συμπληρώσεις κάποια βασικά στοιχεία, όπως το εύρος της ηλικίας σου, ποια super markets σε ενδιαφέρουν και άλλες βασικές πληροφορίες.


Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν είναι τόσο απλή στη χρήση της, ειδικά για όποιον τη χρησιμοποιεί πρώτη φορά.

 Πάμε να δούμε πώς δουλεύει εν συντομία. Καταρχάς, μπορείς να δεις τις προσφορές που τρέχουν, στην περίπτωση που θες να αγοράσεις κάποιο προϊόν που είναι σε προσφορά στο σούπερ μάρκετ της επιλογής σου.

Στη συνέχεια, σκανάρεις ή βάζεις τον κωδικό της απόδειξης που πήρες από το σούπερ μάρκετ χειροκίνητα στο μενού «Το πορτοφόλι μου» και, ανάλογα το super market, θα υπάρχει και η σχετική καθυστέρηση.

Για τον ΑΒ Βασιλόπουλο που σήμερα δοκίμασα, θέλει περίπου 7 ημέρες για να σου πει αν δικαιούσαι κάποιο χρηματικό ποσό από έκπτωση.

Έπειτα, επιλέγεις τραπεζικό λογαριασμό ή PayPal για να σου κάνουν κατάθεση τα χρήματα. Είναι τόσο απλό όταν συνηθίσεις τη χρήση της εφαρμογής.

Μια εφαρμογή που κυριολεκτικά σου επιστρέφει χρήματα από το πουθενά!

Οργανωμένες σε κατηγορίες προϊόντων και με έξυπνα φίλτρα, μπορείτε εύκολα να βρείτε αυτό που ψάχνετε και να οργανώσετε τις αγορές σας στο αγαπημένο σας κατάστημα.

Κερδίστε μετρητά με αποκλειστικά κουπόνια!

 Το Pockee σας επιβραβεύει με αποκλειστικά κουπόνια σε αγαπημένα προϊόντα που τα εξαργυρώνετε απλά καταχωρώντας την απόδειξη σας στην εφαρμογή του Pockee.

Συνεργαζόμενες αλυσίδες σούπερ μάρκετ:
ΑΒ Βασιλόπουλος
Σκλαβενίτης
Μασούτης,
MyMarket
Γαλαξίας
Χαλκιαδάκης
Market In
και πολλές ακόμα

Συνεργαζόμενες εταιρίες προϊόντων:
Μπάρμπα Στάθης – Χρυσή Ζύμη
ΝΟΥΝΟΥ
Nestle
Barilla
Coca cola
Unilever
P&G
και πολλές ακόμα

Εσείς θα χάνεστε στα φυλλάδια και τους διαδρόμους;

 Κατεβάστε το pockee και δείτε με άλλο μάτι τα ψώνια του σούπερ μάρκετ!

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας στο support@pockee.com, στο live chat της εφαρμογής ή στο 210 3007070.

Βρείτε την εφαρμογή εδώ.