Ασύρματη παροχή ρεύματος



Ασύρματο παροχή ισχύος έχει τη δυνατότητα να τροφοδοτήσει απρόσκοπτα ηλεκτρικές συσκευές μας τόσο εύκολα όσο τα δεδομένα μεταδίδονται μέσω του αέρα.





Οι υπάρχουσες λύσεις περιορίζονται σε κοντινές αποστάσεις επαφή και δεν παρέχουν τη γεωμετρική ελευθερία να ενεργοποιήσετε την αυτόματη και un-aided φόρτισης.Σε ένα έγγραφο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό PLoS ONE , η Disney Research επιστήμονες εισήγαγε ημιστατική κοιλότητα συντονισμού (QSCR), η οποία μπορεί να επιτρέψει δομές ειδικής κατασκευής, όπως γραφεία, τα δωμάτια και αποθήκες, για να δημιουργήσει ημιστατική μαγνητικά πεδία που προσφέρουν ασφάλεια κιλοβάτ της εξουσίας να κινητούς δέκτες που περιέχονται σχεδόν οπουδήποτε μέσα.

Ένα θεωρητικό μοντέλο ενός ημιστατική αντηχείου κοιλότητα προέρχεται, και οι κατανομές πεδίου μαζί με την αποτελεσματικότητα μεταφοράς ισχύος επικυρωθεί σε σχέση με μετρηθέντα αποτελέσματα.

Μια πειραματική επίδειξη δείχνει ότι ένα δωμάτιο 54 m3 QSCR μπορεί να προσφέρει ισχύ σε μικρές δέκτες πηνίο σε σχεδόν οποιαδήποτε θέση με απόδοση 40% έως 95%.

 Τέλος, μια λεπτομερής ανάλυση της ασφάλειας δείχνει ότι μέχρι το 1900 βατ μπορεί να μεταδοθεί σε ένα δέκτη σπείρα που επιτρέπει την ασφαλή και πανταχού ασύρματη δύναμη.


via