Νέα σειρά τηλεοράσεων SIGNATURE OLED TV W7 από την LG






Είναι πολυβραβευμένη, αφαιρετική, εντυπωσιακά λεπτή -με πλάτος μόλις 2,75 χιλιοστά- με απίστευτη απόδοση και… ενσωματώνεται στο τοίχο σας, όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε κορυφαίο έργο τέχνης! Αναφερόμαστε στη νέα σειρά τηλεοράσεων της LG SIGNATURE OLED TV W7 και συγκεκριμένα στα δύο νέα μοντέλα των 77 (OLED77W7V) και 65 ιντσών (OLED65W7V).





Χάρη στα καινοτόμα χαρακτηριστικά της, η νέα σειρά LG SIGNATURE OLED W7 έχει κερδίσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 40 βραβεία, ανάμεσα τους το ‘Best of Innovation 2017’ στην διεθνή έκθεση CES 2017, το ‘THE BEST OF CES 2017’ από το PC MAG καθώς και το βραβείο Editor’s Choice CES στα techradar awards 2017. Επιπλέον, το καινοτόμο design της σειράς W7– το μοναδικό προϊόν οικιακής ψυχαγωγίας που ενσωματώνει την picture on wall τεχνολογία- ακολουθεί πιστά τη φιλοσοφία “less is more”, αφαιρώντας τα πάντα για να δώσει έμφαση αποκλειστικά στην τελειότητα της οθόνης.



Τα μοντέλα OLED77W7V και OLED65W7V, όπως και όλες οι τηλεοράσεις OLED της LG, είναι εξοπλισμένα με μια σειρά πρωτοπόρων τεχνολογιών και χαρακτηριστικών που θα μετατρέψουν το σαλόνι σας στο απόλυτο κέντρο ψυχαγωγίας.

Συγκεκριμένα:
Υποστηρίζουν περιεχόμενο HDR με τεχνολογία Dolby Vision™, ενώ είναι συμβατά και με τα γενικά πρότυπα HDR10 και HLG.
Με την τεχνολογία Active HDR της LG, οι σκηνές αποτυπώνονται ακόμα πιο φωτεινές και με μεγαλύτερη λεπτομέρεια στις σκιές, και έτσι απολαμβάνετε μια πιο ζωντανή και αληθοφανή εμπειρία θέασης.
Κατασκευασμένα για όσους εκτιμούν τον κορυφαίο ήχο, τα νέα μοντέλα διαθέτουν δυνατά ηχεία που ενισχύουν τη διάχυση και προσφέρουν απαλή απόδοση στις υψηλές και τις χαμηλές συχνότητες.
Η τεχνολογία Dolby Atmos® τοποθετεί τους θεατές στο κέντρο της δράσης με τον πλούσιο παραγόμενο ήχο να διοχετεύεται σε ολόκληρο το δωμάτιο. Ο ήχος φαίνεται να ταξιδεύει προς κάθε κατεύθυνση, πάνω και κάτω, αριστερά και δεξιά παρέχοντας μια εμπειρία ήχου 360 μοιρών για την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία.
Διαθέτοντας την πιο πρόσφατη έκδοση της webOS Smart TV πλατφόρμας της LG, LG webOS 3.5, έχετε πρόσβαση σε έναν αστείρευτο κόσμο κορυφαίου περιεχομένου από τους πιο δημοφιλείς παρόχους στον τομέα της ψυχαγωγίας.



Παρακολουθήστε παρακάτω το σχετικό video:

via