Το νέο Amazon Echo Show είναι γεγονός


 
Είναι πια γεγονός, η Amazon επίσημα ανακοίνωσε την πρώτη της Echo συσκευή που διαθέτει πάνω της μια πλήρους οθόνη αφής.

 Το όνομα αυτής είναι Echo Show και μπορεί να γίνει δικιά σας με 229,99 δολάρια και ημερομηνία κυκλοφορίας στις 28 Ιουνίου,



 οπότε από σήμερα όποιος ενδιαφέρεται πρέπει να κάνει μια προ-παραγγελία. Θα διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα

Το νέο Amazon Echo Show είναι ουσιαστικά ένα πολύ έξυπνο ηχεί που έχει επιπλέον και την ψηφιακή του βοηθό Alexa και μια “always-listening” συστοιχία μικροφώνων. Είναι η πρώτη φορά που θα φέρει και οθόνη αφής μεγέθους 7 ιντσών και μια ιδιαίτερη-λιτή εμφάνιση.
 
Αυτό που ισχυρίζεται η Amazon είναι πως η Alexa μπορεί πλέον να σας δείχνει πράγματα αντί να σας μιλάει και μπορείτε να δείτε και διάφορα βίντεο στο YouTube, στίχους τραγουδιών, κ.ά. Η συσκευή είναι συμβατή με αρκετά έξυπνα προϊόντα οικιακής χρήσης και μπορείς π.χ. να ζητήσετε να σας δείξει το δωμάτιο που είναι το μωρό σας. Φυσικά όλα αυτά υπάρχουν και στο Echo Show, άρα υπάρχουν πολλές δυνατότητες στην συσκευή.

Επί τη ευκαιρίας, η Amazon αποκάλυψε την έναρξη λειτουργίας για μια νέα της καινοτόμα υπηρεσία που δίνει την επιλογή με οποιαδήποτε Echo συσκευή ή Alexa smartphone app να πραγματοποιήσετε δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις και βίντεο με άτομα που έχουν κάποια από αυτά τα προϊόντα.



[via]