World Webcams: “Ταξιδέψετε” από την Android οθόνη σας



Ταξίδι στην Αφρική, τη Λατινική Αμερική και την Ασία χωρίς… αεροπορικά εισιτήρια; Και όμως, μπορείτε να βρείτε δορυφορικές εικόνες και web κάμερες ανά τον κόσμο στην Android εφαρμογή «World Webcams». Διαθέτει πάνω από 100 web κάμερες που διαθέτουν μόνο υψηλής ποιότητας εικόνα και εντυπωσιάζει τους εθισμένους με τα ταξίδια.





Πρόκειται για μια εφαρμογή – “βάλσαμο” για όσους προσπαθούν να ξεφύγουν από τη ρουτίνα. Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google Play και απολαύσετε τους φοίνικες στο Μαϊάμι, την άγρια φύση της Αφρικής και την κοσμοπολίτικη ζωή της Νέας Υόρκης.



Επιλέξτε ανάμεσα στις λειτουργίες Fullscreen και zoom και αποθηκεύστε τις εικόνες, που σας εντυπωσίασαν, στην SD κάρτα ή ρυθμίστε τις ως wallpaper.


Πληκτρολογήστε απλώς μια περιοχή ή διαλέξτε την ήπειρο… των ονείρων σας και βολτάρετε από τον καναπέ σας! Χρησιμοποιώντας τα κουμπιά του zoom in και zoom out θα μπορέσετε να κάνετε μια live περιήγηση στα πιο ονειρικά μέρη.

Έτσι, χάρη στο «World Webcams» θα είστε σε θέση να ξεφύγετε από τα σύνορα της χώρας σας χωρίς να ξοδέψετε χρήματα και να οδηγηθείτε προς ορεινά τοπία, παραλιακά μέρη και κεντρικές πλατείες του εξωτερικού.

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tju.android.worldwebcams