Το Linkpack το ιντερνετ στο κινητό σας


Η Evil Window Dog, ένα ελληνικό στούντιο ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά, με βάση τη Θεσσαλονίκη, κυκλοφόρησε τη νέα της δωρεάν εφαρμογή, η οποία ακούει στο όνομα Linkpack και ουσιαστικά, θέλει να βάλει το internet σε τάξη.
Ακούγεται φιλόδοξο, να προσπαθήσει κανείς να οργανώσει τον κυκεώνα πληροφοριών που υπάρχουν στον “μαγικό κόσμο” του διαδικτύου, ωστόσο το Linkpack είναι, ενδεχομένως, ό,τι ακριβώς χρειάζεται ο “ακατάστατος” εαυτός μας, για να δει το internet με άλλο μάτι.


Τι ακριβώς κάνει το Linkpack; Επιτρέπει στους χρήστες του να αποθηκεύουν, να διαβάζουν και να μοιράζονται τα links που συναντούν στις περιηγήσεις τους στον παγκόσμιο ιστό και τα οποία βρίσκουν ενδιαφέροντα ή άξια σχολιασμού.
  
Στην πράξη, το Linckpack βοηθά τον χρήστη να αποθηκεύει ιστοσελίδες απευθείας από τον browser του (desktop ή mobile) στον λογαριασμό του στο Dropbox, ώστε να μπορεί να τις βλέπει, αλλά και να τις κατηγοριοποιεί, όπως θέλει,σε ξεχωριστούς φακέλους ή Linkpacks.
Οι αποθηκευμένες σελίδες είναι πάντα συγχρονισμένες μεταξύ Dropbox και εφαρμογής
Οι αποθηκευμένες σελίδες είναι πάντα συγχρονισμένες μεταξύ Dropbox και εφαρμογής, έτσι οι χρήστες μπορούν να τις χειρίζονται σαν αρχεία, μέσω του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή, να τις ταξινομούν και να δημιουργούν νέα Linkpacks. (Δείτε ένα παράδειγμα Linkpack)