Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Gadget-άκηδες

 
Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή στην οποία μπορούμε να δικαιολογήσουμε την αγορά gadget, που μπορεί να μην είναι απαραίτητα, αλλά συχνά είναι έξυπνα και χρήσιμα. Δείτε τις επιλογές του PCsteps για τους φίλους των gadget, ιδανικές για δώρο σε κάποιο φίλο - ή και στον εαυτό μας.
Για τη διευκόλυνσή σας, αλλά και για να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό, έχουμε χωρίσει τα gadget με βάση την κατηγορία τιμής.
Αυστηρός μας κανόνας είναι να προτείνουμε gadget τα οποία είναι χρήσιμα και πρακτικά, όχι κάτι που θα το δούμε, θα πούμε "ωραίο είναι" και θα το πετάξουμε σε ένα ντουλάπι μέχρι να χαθεί σε κάποια μετακόμιση.  


Αγορά Gadget μέχρι 10 ευρώ

Μπρελόκ Whistle Key Finder €4,43

Αγορά Gadget - Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Gadget-άκηδες 01
Όποτε είναι να βγούμε από το σπίτι, ποτέ δεν βρίσκουμε τα κλειδιά μας? Με το πρωτότυπο αυτό gadget αρκεί να σφυρίξουμε και το μπρελόκ θα βγάλει ήχο και θα αρχίσει να αναβοσβήνει.
Τώρα, αν θα πρέπει να σφυρίξουμε κλέφτικα, ή όχι, για αυτό θα σας γελάσω.

Βάση τηλεκοντρόλ €7,50

Αγορά Gadget - Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Gadget-άκηδες 01a
Κάποτε είχαμε μόνο ένα τηλεκοντρόλ για την τηλεόραση, άντε και ένα για το βίντεο. Σήμερα, είναι πολύ εύκολο να βρεθούμε με τέσσερα τηλεκοντρόλ, σκόρπια σε όλο το σαλόνι.
Η βάση αυτή θα μας επιτρέψει να τα έχουμε τακτοποιημένα, και να μην τα ψάχνουμε ανάμεσα στα μαξιλάρια του καναπέ.

JV MP3/CD Cassette Adapter €9,71

Αγορά Gadget - Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Gadget-άκηδες 02
Έχουμε ξεμείνει στο αυτοκίνητό μας με ένα αρχαίο ραδιοκασετόφωνο? Ένα gadget σε σχήμα κασέτας μας επιτρέπει να συνδέσουμε το κινητό ή το Mp3 Player μας στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου, για ατέλειωτη μουσική σε όλες μας τις διαδρομές.

Πολυθήκη για Μπράτσο Καναπέ €9,90

Αγορά Gadget - Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Gadget-άκηδες 03
Αν έχουμε αράξει στον καναπέ, γιατί να πρέπει να ξεβολευτούμε για να πιάσουμε το τηλεκοντρόλ, το ποτό μας ή το μπολ με τα σνακ?
Το έξυπνο αυτό gadget, με ξεχωριστές θήκες και σκληρό τραπεζάκι στο πάνω μέρος, μας επιτρέπει να έχουμε δίπλα μας όλα όσα χρειαζόμαστε, για ένα χαλαρωτικό movie night και όχι μόνο.

USB Massager Ball €9,90

Αγορά Gadget - Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Gadget-άκηδες 04
Τι καλύτερο από ένα χαλαρωτικό μασάζ για να φύγει η ένταση? Με το Massager Ball, που τροφοδοτείται μέσω USB από τον υπολογιστή μας, μπορούμε να έχουμε άμεσα μασάζ στο λαιμό, τους καρπούς, την πλάτη ή και τους ώμους μας.

Αγορά Gadget 10-20 ευρώ

Keyboard Desk Tidy €13.90

Αγορά Gadget - Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Gadget-άκηδες 05
Ένα πρωτότυπο σετ για το γραφείο του κομπιουτερά. Περιλαμβάνει συρραπτικό, περφορατέρ, κλιπ για μικρά χαρτικά και συνδετήρες, καθώς και βουρτσάκι για το πληκτρολόγιο του υπολογιστή. Βγαίνει σε μαύρο και μπεζ.
Αγορά Gadget - Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Gadget-άκηδες 06

Κουμπαράς με ψηφιακό μετρητή €14,40

Αγορά Gadget - Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Gadget-άκηδες 06a
Ο "έξυπνος" κουμπαράς καταγράφει την αξία των νομισμάτων που έχουμε ρίξει μέσα, για να ξέρουμε ανά πάσα στιγμή πόσα χρήματα έχουμε αποταμιεύσει.

Grippy Pad €17.90

Αγορά Gadget - Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Gadget-άκηδες 06w
Αν δυσκολεύεστε να ακουμπήσετε αντικείμενα στο ταμπλό του αυτοκινήτου λόγω της κλίσης του, το Grippy Pad θα κρατήσει κλειδιά, κινητό, e-pass ή όποιο άλλο μικροαντικείμενο θέλουμε, με κλίση μέχρι και 70 μοιρών.
Και όλα αυτά χωρίς να χρησιμοποιεί μαγνήτες, αυτοκόλλητα ή βεντούζες.

Ψηφιακή ζυγαριά βαλίτσας €18,90

Αγορά Gadget - Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Gadget-άκηδες 07
Τέρμα οι υπέρβαρες αποσκευές στο αεροπλάνο και οι επιπλέον χρεώσεις. Ένα απαραίτητο gadget για όσους ταξιδεύουμε συχνά, η ψηφιακή ζυγαριά θα ζυγίσει γρήγορα και με ακρίβεια κάθε μία από τις αποσκευές μας, μέχρι το βάρος των 50 κιλών

Βιβλίο - μυστικός αποθηκευτικός χώρος €18,90

Αγορά Gadget - Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Gadget-άκηδες 08
Σε πόσες ταινίες δεν έχουμε δει αντικείμενα να κρύβονται σε βιβλία, από χρήματα μέχρι όπλα?
Η ειδική αυτή θήκη θα μας βοηθήσει να κρατήσουμε κρυμμένα και ασφαλή τα προσωπικά μας αντικείμενα, στο σπίτι, το αυτοκίνητο, ή το καλοκαίρι στην παραλία.

Αγορά Gadget 20-30 ευρώ

Cordies - τα καλώδια σε τάξη €21,50

Αγορά Gadget - Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Gadget-άκηδες 09
Αντί να έχουμε χύμα τα καλώδια και να μπερδεύονται, με το συγκεκριμένο gadget μπορούμε να τα έχουμε τακτοποιημένα, και στη διάθεσή μας όποτε τα χρειαστούμε.

Αισθητήρας Parking €24,95

Αγορά Gadget - Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Gadget-άκηδες 10
Αν δυσκολευόμαστε στο παρκάρισμα, στο γκαράζ ή το δρόμο και το αυτοκίνητό μας δεν έχει δικούς του αισθητήρες, το gadget αυτό θα μας δείξει πόση απόσταση έχουμε.
Αν απέχουμε από 61 έως 100 εκατοστά, το φανάρι θα είναι πράσινο, στα 41 έως 60 εκατοστά θα είναι κίτρινο, ενώ κάτω από 40 εκατοστά γίνεται κόκκινο

Τραπεζάκι - Βάση για laptop €27,90

Αγορά Gadget - Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Gadget-άκηδες 11
Αν μας αρέσει να έχουμε τον υπολογιστή στο κρεβάτι, το τραπεζάκι-βάση laptop μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε επίσης ξεχωριστό ποντίκι, και έχει θέση και για τον καφέ μας.
Ιδανικό για laptop με οθόνη έως 15,6 ιντσών, διαθέτει επίσης δύο ανεμιστήρες για την καλύτερη ψύξη του υπολογιστή μας.

Μουσικός σκούφος με Equalizer €28,90

Αγορά Gadget - Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Gadget-άκηδες 11a
Ένας καλαίσθητος σκούφος με ενσωματωμένα ακουστικά μας επιτρέπει να ακούμε την αγαπημένη μας μουσική ενώ κρατάμε το κεφάλι και τα αυτιά μας ζεστά, ενώ το equalizer θα φωτίζει στο ρυθμό της μουσικής.
Με βύσμα 3.5mm μπορεί να συνδεθεί σε οποιοδήποτε κινητό ή Mp3 player.

Tetris Light €29,90

Αγορά Gadget - Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Gadget-άκηδες 12
Πρωτότυπο φωτιστικό εμπνευσμένο από το γνωστό παιχνίδι, τα κομμάτια του οποίου μπορούμε να τα τοποθετήσουμε σε όποιο συνδυασμό θέλουμε
Χρόνια Πολλά!!!!.