Το Inbox by Gmail.

   
 
Μια εφαρμογή που κατασκευάστηκε από την ομάδα του 
Gmail με σκοπό να κάνει πιο εύκολη και απλή την ζωή σας με τα Mail που σας στέλνουν. Οργανώνει και βάζει σε μια τάξη τα προσωπικά σας μηνύματα, αλλά για να την κατεβάσετε απαιτείται (προς το παρόν) πρόσκληση.



 
Στείλτε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τη διεύθυνση inbox@google.com για να ζητήσετε μια πρόσκληση. Δείτε παρακάτω περισσότερα για το Inbox by Gmail.

Τα εισερχόμενα του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου θα έπρεπε να είναι ένας πολύτιμος βοηθός στην εργασία και τη ζωή σας, αλλά δυστυχώς συχνά καταλήγουν να "θάβουν" τα σημαντικά μηνύματα, προκαλώντας σας περισσότερο άγχος. Το Inbox, που αναπτύχθηκε από την ομάδα του Gmail, διατηρεί τα πάντα οργανωμένα, βοηθώντας σας να επανέρχεστε σε ό,τι είναι σημαντικό για εσάς.

• ΟΜΑΔΕΣ - Τα παρεμφερή μηνύματα ομαδοποιούνται, ώστε να τα διαχειρίζεστε όλα μαζί. Αλλά και να μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτά με ένα μόνο πάτημα.






• ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ - Δείτε τις πιο σημαντικές πληροφορίες, χωρίς καν να ανοίξετε κάποιο μήνυμα. Κάντε check-in σε πτήσεις, δείτε τα στοιχεία αποστολής για αγορές που έχετε κάνει και προβάλετε φωτογραφίες που έστειλαν οι φίλοι σας: όλα, σε πρώτο πλάνο.


• ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ: Κάτι περισσότερο από απλή διαχείριση της αλληλογραφίας σας: μπορείτε να προσθέσετε Υπενθυμίσεις, ώστε τα εισερχόμενά σας να περιέχουν όλες τις εκκρεμότητες στις οποίες χρειάζεται να επανέλθετε.

• ΑΝΑΒΟΛΗ: Αναβάλετε μηνύματα και υπενθυμίσεις, έως ότου είστε σε θέση να τα διαχειριστείτε: την επόμενη εβδομάδα, όταν επιστρέψετε στο σπίτι ή όποτε άλλοτε το επιλέξετε.

• ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ: Το Inbox σάς βοηθά να βρίσκετε ακριβώς αυτό που θέλετε. Είτε πρόκειται για πληροφορίες για την επικείμενη πτήση σας είτε για τη διεύθυνση κάποιου φίλου σας, δεν χρειάζεται να ψάχνετε εξονυχιστικά στα μηνύματά σας.

   
• ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ GMAIL: Το Inbox αναπτύχθηκε από την ομάδα του Gmail, οπότε όλα τα μηνύματά σας από το Gmail είναι εδώ, μαζί με την αξιοπιστία και την προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα που παρέχει το Gmail. Όλα σας τα μηνύματα εξακολουθούν -και θα εξακολουθούν πάντα- να βρίσκονται στο Gmail.