Hi-Tech Καθρέπτες


Mirror Mirror στον τοίχο, ο οποίος είναι ο δικαιότερος τους όλοι; "Συγνώμη για το σπάσιμο στο παραμύθι κλισέ, αλλά αφήνει το παραδεχτούμε, όλοι έχουμε ναρκισσιστική τάσεις! Μια μικρή αυτο-εμμονή είναι υγιή και μόνο σε κάνει πιο σίγουροι. Έτσι, γιατί αυτό το ξαφνικό ενδιαφέρον για την ματαιοδοξία, μπορείτε να ζητήσετε; Λοιπόν, γιατί αποφασίσαμε να κάνουμε ένα γύρο από το πιο αιχμή καθρέφτες εκεί έξω, που κυμαίνονται από το σουρεαλιστικό στην πανέμορφη!Έτσι, χωρίς άλλη καθυστέρηση, εδώ είναι 17 κάτοπτρα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να θαυμάσει τον εαυτό σας.

Το Interactive Mirror στο DIESEL GINZA Κατάστημα (Ιαπωνία), είναι αυτό που κάθε κορίτσι ονειρεύεται off! Είναι σε θέση να λαμβάνουν υψηλής ανάλυσης πλάνα σας και στη συνέχεια μπορείτε να αποφασίσετε εάν πισινό σας φαίνεται το λίπος σε ένα φόρεμα ή όχι! Ελέγξτε έξω το super cool παρακάτω βίντεο. Η Philips είναι όλα σχετικά με το σχεδιασμό για το μέλλον και ότι είναι ο λόγος που εμείς απλά την αγάπη τους. Αναχώρηση Interactive Mirror τους, γεγονός που καθιστά ακόμη μικροδουλειές, όπως το βούρτσισμα διασκέδαση. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις καιρικές συνθήκες και την κίνηση ενημερώσεις.
Interactive Mirror από Phillips



Δεν χρειάζεται να δείτε μόνο τη δική σας κούπα σε έναν καθρέφτη. Χάρη στην τεχνολογία που αναπτύχθηκε από DND Casa, μια κορεατική εταιρεία σχεδιασμού, μπορείτε να εξοπλίσει το χώρο σας με την τηλεόραση εξοπλισμένη καθρέφτες. Φανταστείτε να παρακολουθείτε την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή οπουδήποτε μπορείτε να φανταχτερό.
DND-casa καθρέφτη
Αποκτήστε χρήση στη φρίκη της γήρανσης! Η πειστική Mirror σας δίνει μια γεύση από το μέλλον, έτσι δεν είναι ακριβώς για λιπόψυχους. Η πειστική Mirror έχει στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους με "χρησιμοποιώντας την αντανάκλαση ενός ατόμου να βελτιώσει τον τρόπο ζωής."
Πειστική Mirror
Η Carole Mirror είναι αρκετά ο σοφός κώλο καθώς σας δίνει συμβουλές για οτιδήποτε. Ο καθρέφτης έχει επίσης την τάση της ρίχνοντας τυχαία παροιμίες, το οποίο μπορεί ακριβώς να σας ζωντανέψει μετά από μια δύσκολη μέρα.
Carole καθρέφτη
Σχέδιο smileys είναι τόσο Πασσά © όταν το καθρέφτη του μπάνιου ατμών επάνω! Αναχώρηση Mirror παιχνίδια , που σας δίνει τη δυνατότητα, να παίξετε παιχνίδια όπως το Μηδενικά και Σταυροί, σταυρόλεξο, σωλήνων κ.λπ. στην επιφάνειά του.
παιχνίδι καθρέφτη
Το ξύλινο καθρέφτη είναι ένα εντυπωσιακό κομμάτι της εργασίας και οπτικά είναι αρκετά εντυπωσιακό. Σχεδιασμένο από τον Daniel Rozin, ο καθρέφτης χρησιμοποιεί 830 τετράγωνα κομμάτια ξύλου, 830 servo κινητήρες, ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου, βιντεοκάμερα, υπολογιστή, ξύλινο πλαίσιο. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από ένα κομμάτι της τέχνης και όχι ένα αντικείμενο χρησιμότητα.
woodern καθρέφτη
BlogLitStudios Interactive Mirror παρέχει αρκετά μια ψυχεδελική εμπειρία. Είναι στην πραγματικότητα έχει μια οθόνη αφής που θα αγαπηθεί από τους οπαδούς iPhone! Μπορείτε να γράφω άσκοπα σε αυτό, μπορείτε να απολαύσετε τα γραφικά και να κάνουμε τα πάντα, που είναι διασκεδαστικό. Δείτε το βίντεο παρακάτω για να πιάσει όλη τη δράση.
BlogLitStudios Interactive Mirror
Δεν είναι όλοι οι καθρέφτες είναι αβάσιμες. Η Γη Mirror στοχεύει στο να καταστήσει σας την καλύτερη πολίτης αυτής της Γης, ​​δεδομένου ότι θα είναι σε θέση να καταγράψει ημερήσια, μηνιαία και ετήσια σας χρήση του νερού.
καθρέφτης γη
Ένα άλλο πρωτότυπο Daniel Rozi. Μετά χαρακτηρίζει το ξύλο καθρέφτη τώρα επικεντρωθεί στην Weave Mirror, η οποία έχει γίνει από 768 μεμονωμένες ταινίες που έχουν υφασμένα από κοινού.
ύφανση καθρέφτη

Candy Candy και το Intelligent Mirror είχε σχεδιαστεί για ένα σπίτι στο Mayfair και το αγόρι δεν θέλω αυτό το κακό.Εξοπλισμένο με οθόνη 50inch πλάσματος με μια κρυφή κάμερα και ένα πίνακα ελέγχου, μπορείτε να ελέγξετε έξω όλες τις γωνίες σας από το χτύπημα εγγραφή, αναπαραγωγή και παύση.
Candy Candy και το Intelligent Mirror
Το LED Mirror από Suck UK δεν είναι απλά μια ιδέα και μπορεί να αγοραστεί από εμάς θνητοί πάρα πολύ. Ο καθρέφτης λειτουργεί σαν μια κύλιση LED πίνακα και μπορείτε να έχετε πρόσβαση χρόνο, την ημερομηνία, το πρόγραμμα και να αποθηκεύσετε προσωπικά μηνύματα.
LED καθρέφτη από SUCK UK
Οι φίλοι του Goth θα εκτιμήσουν το Scary Interactive Mirror , που έχει σχεδιαστεί από τον William Gurley.Χρησιμοποιήστε το μαγικό ραβδί και να γίνει ένας wannabe Harry Potter.
scary καθρέφτης
Η οθόνη Mirror Stocco Maitre Touch θα σας αφήσει να αυλάκι την αγαπημένη σας μουσική, ενώ θα διατηρήσει την προσωπική υγιεινή. . Ο καθρέφτης Maitre είναι διαθέσιμη σε μεγέθη από 90cm έως πάνω από 2μ και το κόμμα από την υποστήριξη ενός MP3 player παρέχει επίσης μια διεπαφή για το ραδιόφωνο, την ημερομηνία και την ώρα, ένα βαρόμετρο και περισσότερο.
Stocco Maitre
Όταν έχετε κουραστεί από αλαζονεία στη Philips MiraVision , το χρησιμοποιούν για να πιάσει τις αγαπημένες σας ταινίες και σόου. Αυτή η LCD οθόνη καθρέφτη φροντίζει για ένα μεγάλο κομμάτι ομιλητικός.
MiraVision
Η Infiniti Interactive Mirror είναι κάτι σωστό από το Minority Report. Η εγκατάσταση διαθέτει τρεις 8 'υψηλού από 3.5 «μεγάλη τζάμια των κατοπτροποιημένη τοποθετούνται πλάι-πλάι, όπου η προβαλλόμενη εικόνα με τα μάτια τους χρήστες της εικόνας και κάνει για μια σουρεαλιστική εμπειρία.
Infiniti Interactive Καθρέπτες
Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι γραπτών μηνυμάτων για την ανθρωπότητα! Ως εκ τούτου, έχουμε την έγκριση της+336+ , σχεδιασμένο από τον Robert Stadler. Ο καθρέφτης είναι σε θέση να λαμβάνουν μηνύματα SMS που αποστέλλεται από ένα κινητό τηλέφωνο.
SMS MIRROR