Το νέο έξυπνο κουμπί "Explore"για πλατφόρμες iOS και Android.

Νέο χαρακτηριστικό του Google Maps στοχεύει να φέρει μια πύλη ψυχαγωγίας, κατ 'ευθείαν στα χέρια σας.

Η Google προσθέτει μια νέα δυνατότητα στην εφαρμογή  Google Maps , η οποία εντοπίζει τα κοντινά σας σημεία που παρουσιάζουν ενδιαφέρον, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το νέο έξυπνο  κουμπί "Explore"  έχει δημιουργηθεί για πλατφόρμες  iOS και Android.

Το "Explore"   είναι σε θέση να προσαρμόσει τα αποτελέσματά του που που βασίζονται στα δεδομένα σας, όπως τον καιρό και την ώρα της ημέρας, γι 'αυτό και δεν θα σας στείλει σε ένα πάρκο αν βρέχει, ή σε μια λέσχη στις 10 το πρωί.



   Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το "Explore"   για να προγραμματίσετε τις μελλοντικές  δραστηριότητές σας.
Εάν γνωρίζετε ότι σε κάποια στιγμή αργότερα θα χρειαστείτε ένα καλό εστιατόριο για το δείπνο σας, απλά κάντε  αναζήτηση για τη συγκεκριμένη θέση και πατήστε το κουμπί "Explore"  για να δείτε μια λίστα με μέρη για φαγητό στη γύρω περιοχή.

Αν δεν σας αρέσει η απόσταση του "κοντά", ρυθμίστε τα όρια σε απόσταση π.χ 15 λεπτών με τα πόδια ή 20 λεπτά με το αυτοκίνητο και κάντε  μια νέα εξερεύνηση.

Το σύστημα θα μάθει τις  συνήθειές σας την πάροδο του χρόνου, και θα σας  προτείνει θέσεις με βάση τις προηγούμενες θέσεις που είχατε  επισκεφθεί.


Οι χρήστες του Android θα έχουν  το πλεονέκτημα να αντλούν  επιπλέον πληροφορίες, όπως κριτικές εστιατορίων, και άλλες πληροφορίες, που θα είναι  πολύ πρακτικές  για τον προγραμματισμό των μελλοντικών σας ταξιδιών.