Τα Facebook chat heads

facebook chat heads for chromeΤα Facebook chat heads έκαναν την εμφάνιση τους για πρώτη φορά στο Android και έκτοτε παρέμειναν μονάχα στις κινητές συσκευές. Πρόκειται για μία πολύ χρήσιμη λειτουργία, καθώς όταν ο χρήστης βρίσκεται οπουδήποτε εκτός Facebook και δέχεται προσωπικό μήνυμα, ένας κύκλος με τη φωτογραφία του αποστολέα εμφανίζεται στην άκρη της οθόνης και επιτρέπει στο χρήστη να απαντήσει επί τόπου χωρίς να εγκαταλείψει αυτό που κάνει.


Χάρη στην επέκταση faces.im, τα FB chat heads κάνουν ανεπίσημη εμφάνιση στον Google Chrome. Με μία απλή εγκατάσταση, ο χρήστης θα ειδοποιείται στο δεξί μέρος της οθόνης
κάθε φορά που δέχεται ένα μήνυμα στο Facebook και σερφάρει οπουδήποτε στον Chrome, ακόμη κι όταν δεν έχει ανοικτό σε κάποια καρτέλα το δημοφιλέστερο Κοινωνικό Δίκτυο.
     Μέσω της επέκτασης αυτής δεν απαιτείται να ανοίξετε το Facebook για να απαντήσετε σε κάποιο μήνυμα, καθώς πατώντας κάποιο chat head ανοίγει το πλαίσιο της συνομιλίας. Με αυτό τον τρόπο, θα απαντάτε στα μηνύματα τα οποία δέχεστε χωρίς να αποσπάστε από την πληθώρα νέων δημοσιεύσεων και να μπαίνετε στον πειρασμό για να διαβάσετε κάθε μία από αυτές. Με το faces.im θα αυξήσετε σίγουρα την παραγωγικότητα σας!