εναν νέο κέρσορα του ποντικιού

   
Αλλάζετε συχνά το Windows ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας σας. Περιπετειώδης αυτά πιθανώς να εφαρμόσετε ένα προσαρμοσμένο θέμα και ακόμη και ένα νέο εικονίδιο που κάθε φορά σε μια στιγμή. Αλλά γιατί να σταματήσουμε εκεί;Προχωρήστε και επιλέξτε ένα νέο κέρσορα του ποντικιού για να κάνουν την προσαρμογή πλήρης.

Πώς να αλλάξετε το δείκτη του ποντικιού των Windows

Τα περισσότερα πακέτα δρομέα που θα βρείτε εδώ έρχεται με ένα αρχείο INF.. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ένα από τα αρχεία INF. Και επιλέξτε "Install".


Τώρα ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου και κάντε διπλό κλικ στο ποντίκι Properties. Κάντε κλικ στην καρτέλα Δείκτες και επιλέξτε το εγκατεστημένο πακέτο δρομέα από την αναπτυσσόμενη λίστα κάτω από «καθεστώς». Επιλέξτε ένα και κάντε κλικ στο Apply. Windows 7 και Vista χρήστες μπορούν να πληκτρολογήσουν «δείκτες ποντικιού» στο πλαίσιο αναζήτησης για να ανοίξει αυτόματα τις ρυθμίσεις δείκτες ποντικιού.
ποντίκι-properties1 
Εάν η λήψη του δρομέα δεν περιέχει το αρχείο INF., Αγνοήστε το πρώτο βήμα και να ανοίξει απευθείας ρυθμίσεις δείκτες ποντικιών στον Πίνακα Ελέγχου. Κάντε κλικ στο Browse και να εντοπίσετε τα αρχεία δρομέα (. Τρέχουσα και. Ani) που μόλις κατέβασα. Επιλέξτε να εφαρμοστεί.
ποντίκι-properties2
Glass_Cursors
Xeonyx_Cursors
Aero_Premium_Cursors
cursors_by_anoop_pc
Denial_Cursor_Pack
Fresh_Cursors
Gaia09_Cursors  Gaia09_Cursors
Graphite_cursors 
OS_X_White_Cursors
Oxygen_Cursors
Polar_Cursor_Set
Semi_transparent_Cursors
Silver_Cursors_2
the_Glass_Pack
White_Roundling_Cursors_2
Wii_Cursors
X_SKH_cursors 
Windows_7_Remixed_Cursors
MoonShine_v3
electron_cursors

Knife_cursor