Athens Mini Maker Faire- Έλα να δεις, να μάθεις, να φτιάξεις!


  

Το Athens Mini Maker Faire επιστρέφει 6 & 7 Μαΐου 2017, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. 
To σπουδαιότερο festival για την τεχνολογία, την εκπαίδευση, την επιστήμη, την τέχνη, τη χειροτεχνία, τη μηχανική και την καινοτομία που εντυπωσιάζει το κοινό σε όλον τον κόσμο επιστρέφει την Άνοιξη.

Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα δουν ευρεσιτεχνίες, καινοτομίες και τεχνολογικά επιτεύγματα από ιδιώτες και επαγγελματίες και θα συμμετέχουν σε workshops και ομιλίες. 

Οι επισκέπτες θα βρουν: Do-It-Yourself & Ανακυκλώσιμες κατασκευές, Χειροποίητα Ρομπότ, 3d printing, DIY Drones, Arduino, χειροποίητα ποδήλατα, ηλεκτρονικά αυτοκίνητα, μοντελισμός, e-growing plants και πολλές άλλες κατηγορίες για να εμπνευστούν!

Θα παρουσιαστούν εκθέματα που έχουν φτιάξει άνθρωποι με μεράκι και όρεξη για δημιουργία και έχουν όλα ένα κοινό: την καινοτομία μέσα από την Do-It-Yourself κουλτούρα!
  

Υποστηρίζεται από το μεγαλύτερο περιοδικό για το making, το περιοδικό MAKE.

Το εντυπωσιακό φεστιβάλ για την καινοτομία, την πρωτοτυπία, την τεχνολογία, την εκπαίδευση, την επιστήμη, την εφευρετικότητα, τη χειροτεχνία και τη μηχανική που υποστηρίζεται από το περιοδικό MAKE και πραγματοποιείται σε τουλάχιστον 200 πόλεις ανά τον κόσμο έχει ακόμη πολλά να μας δείξει, όπως είναι λόγου χάρη ο συνδυασμός παραδοσιακών τρόπων δημιουργίας με σύγχρονες τεχνολογίες στην περίπτωση των χειροποίητων μουσικών οργάνων και οι επισκέπτες μπορούν να δουν από το πιάνο μπανάνα μέχρι ξύλινα ποδήλατα και τσάντες, καρέκλες από φύκια, αντικείμενα με χρήση της κεραμικής, της χαρτογλυπτικής, του origami, του μοντελισμού και του food making.
 

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα γίνονται διαρκώς επιδείξεις και εργαστήρια στα οποία θα μπορεί να συμμετέχει όποιος επιθυμεί, χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις καθώς και δραστηριότητες για τα παιδιά.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ