Camera FV-5 Lite






Κάμερα FV-5 είναι μια επαγγελματική εφαρμογή κάμερας για φορητές συσκευές, που βάζει DSLR-όπως χειροκίνητου ελέγχου άκρες των δακτύλων σας.


 Προσαρμοσμένο στις ενθουσιώδης και επαγγελματίες φωτογράφους, με αυτήν την εφαρμογή της κάμερας, μπορείτε να καταγράψετε τις καλύτερες πρώτες φωτογραφίες ώστε να μπορείτε να δημοσιεύσετε διεργασία αργότερα και να πάρει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το μόνο όριο είναι η φαντασία και τη δημιουργικότητά σας!


Κύρια χαρακτηριστικά:

● Όλες οι φωτογραφικές παράμετροι είναι ρυθμιζόμενο και πάντα στο χέρι: η αντιστάθμιση έκθεσης, ISO, λειτουργία φωτομέτρησης, λειτουργία εστίασης, την ισορροπία λευκού και λειτουργία του προγράμματος.
● DSLR-όπως οθόνη του σκοπεύτρου: δείτε το χρόνο έκθεσης, άνοιγμα και σταματά οθόνη με τις ρυθμίσεις EV και bracketing, σε πραγματικό χρόνο!
● Ολοκληρωμένα bracketing έκθεσης: 3-7 καρέ, απεριόριστη σταματά απόσταση, συν έθιμο EV μετατόπιση.
● Built-in intervalometer: κάνει εκπληκτική timelapses (timelapses ακόμη και σε παρένθεση / HDR) και χρονικά ελεγχόμενη σειρά εικόνα.
● Πρόγραμμα και τους τρόπους Ταχύτητα προτεραιότητας.
● Μεγάλη υποστήριξη της έκθεσης: πάρτε όμορφη βραδιά φωτογραφίες και φωτεινά ίχνη με μεγάλους χρόνους έκθεσης μέχρι 30 δευτερόλεπτα **.
● JPEG, RAW αληθινό 16-bit σε μορφή DNG *, και χωρίς απώλειες PNG φωτογραφία σύλληψη μορφές, ιδανικό για την μετα-επεξεργασία.
● Εγχειρίδιο ταχύτητα κλείστρου: από 1/80000 έως 2 ", ή το φάσμα των διαθέσιμων στη συσκευή σας *.
● Όλες οι λειτουργίες της μηχανής εντάσσονται σε πλήκτρα έντασης. Μπορείτε να ρυθμίσετε EV, ISO, θερμοκρασία χρώματος και περισσότερο χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα έντασης. Συσκευές με πλήκτρο κλείστρου της κάμερας υλικού υποστηρίζονται επίσης.
● EXIF ​​και XMP sidecar υποστήριξη μεταδεδομένων.
● αυτόματη εστίαση, μακρο, αφή-to-focus, αλήθεια χειροκίνητη εστίαση * και άπειρο εστίαση τρόπους. Autofocus δυνατότητα κλειδώματος (AF-L).
● autoexposure (AE-L) και αυτόματη ισορροπία λευκού (AWB-L) κλειδαριές στο Android 4.0+.
● Στο φόντο φωτογραφία και RAW ανάπτυξη και τη μεταποίηση επιτρέπει την ομαλή, απρόσκοπτη λειτουργία της μηχανής.
● Ψηφιακό ζουμ χρησιμοποιώντας multitouch χειρονομία πρέζα. Επίσης δείχνει ισοδύναμο με 35mm εστιακό μήκος!
● Το πιο προηγμένο ηλεκτρονικό σκόπευτρο: ζωντανό ιστόγραμμα RGB, 10 σύνθεση επικαλύψεις δικτύου και 9 οδηγούς καλλιεργειών διαθέσιμα.
● Ισχυρό επιλογές οργάνωση: διαφορετικές τοποθεσίες αποθήκευσης και πλήρως προσαρμόσιμη ονόματα αρχείων (ακόμη και με μεταβλητές).
● Το user interface είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 30 γλώσσες.


Αυτή η εφαρμογή της κάμερας αποφεύγει εντελώς λειτουργίες σκηνής, αντί να έχετε πλήρη χειροκίνητο έλεγχο σε όλες τις φωτογραφικές παραμέτρους, όπως ακριβώς κάνετε με ένα αντανακλαστικό φωτογραφική μηχανή, έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγχετε απόλυτα κάθε τμήμα της εικόνας, και να αφήσει την μετα-επεξεργασία στον υπολογιστή. Έτσι, μετά την DSLR σας, ποτέ δεν θα χάσετε ξανά μια ευκαιρία για μια φωτογραφία, να είναι σε θέση να συλλάβει με τη στενότερη αίσθηση για DSLR σας όσο το δυνατόν.




κατεβάστε το εδω