Μαγειρεύεις από το κινητό σου?

  


Το αργό μαγείρεμα είναι απαραίτητο για νόστιμο, καλομαγειρεμένο φαγητό και σίγουρα μπορούμε να αφήσουμε τη γάστρα να κάνει τα… μαγικά της για ώρες, όμως καλό θα ήταν να την επιβλέπουμε, να είμαστε εκεί ώστε να τη σβήσουμε όταν χρειάζεται και φυσικά να βλέπουμε πως πάει… το ψητό!

Με το έξυπνο slow cooker της Belkin σε συνεργασία με την Crock-Pot, μπορείτε να τα κάνετε όλα μέσω ενός app στο κινητό ή το tablet σας! Εκτός από το προφανές, να ορίσετε χρονοδιακόπτη για το κλείσιμό της δηλαδή, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη θερμοκρασία, το πόση ώρα θα διαρκέσει το μαγείρεμα, ακόμη και να την απενεργοποιήσετε όποια στιγμή θέλετε. Ιδανικό όταν πρέπει να βγείτε από το σπίτι για κάποια ώρα ή καθυστερήσετε λίγο παραπάνω στη λαϊκή, στο σουπερμάρκετ, στο σχολείο ή το φροντιστήριο του παιδιού.

   

Μέσω του γνωστού WeMo app της Belkin μπορείτε να ελέγξετε πλήρως το slow cooker, μπορείτε ακόμη και να ζεστάνετε το φαγητό που έχει αρχίσει να κρυώνει ώστε να είναι έτοιμο για σερβίρισμα όταν φτάσετε σπίτι εσείς ή οι δικοί σας! Και φυσικά μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αργού ή γρήγορου μαγειρέματος με αντίστοιχη θερμοκρασία, ώστε να ρυθμίσετε ιδανικά το πρόγραμμα της μέρας.
Το Crock-Pot slow cooker είναι σχετικά οικονομικό (124 δολλάρια) και μπορείτε να το βρείτε (και) στο Amazon.
το είδα εδώ