Τι είναι το UDOO


   

UDOO Νέο ενσαρκώνει μια νέα έννοια: ένα μόνο υπολογιστή του  κατάλληλο για την εποχή μετά-PC:
Όπως ένα Raspberry Pi, μπορείτε να προγραμματίσετε σε οποιαδήποτε γλώσσα και να εκτελέσετε μια πλήρη περιβάλλον Linux με γραφικών διεπαφών.

 

Μπορείτε να πάρετε όλα την απλότητα ενός Arduino -συμβατό του σκάφους, χάρη στην Cortex-M4 και το Arduino διάταξη ΟΗΕ pinout, με τη δυνατότητα προσθήκης πιο Arduino ™ ασπίδες, ενεργοποιητές και αισθητήρες, τόσο αναλογικά και ψηφιακά.





Μια απίστευτη, την ομαλή λειτουργία του Android 4.4.3 , σας δίνει τη δυνατότητα να κατασκευάσει νέο Android-based έξυπνες συσκευές.
Μπορείτε να πάρετε μια ασύρματη μονάδα: Wi-Fi 802.11 b / g / n + BT 4.0 (Κλασικό Bluetooth και Bluetooth Low Energy), γιατί μισούμε τα καλώδια.
9-άξονα αισθητήρες κίνησης είναι ενσωματωμένες, να οικοδομήσουμε τέλειο drone / ρομπότ / 3D εκτυπωτές σας / ό, ή να δημιουργήσει νέα είδη των αλληλεπιδράσεων με τον πραγματικό κόσμο.

Hardware open-source : γιατί μας αρέσει να σας αφήσει να χαράξει τα πράγματα ή να δημιουργήσετε νέες συσκευές από το μηδέν!

 

UDOO είναι ένα μίνι υπολογιστή που θα μπορούσε να λειτουργήσει είτε Android ή Linux, με Arduino συμβατό πλακέτα ενσωματωμένη UDOO είναι ένα ισχυρό διοικητικό συμβούλιο πρωτοτύπων για την ανάπτυξη λογισμικού και το σχεδιασμό, είναι εύκολο να χρήση και με μερικά βήματα που μπορείτε να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε και υλοποίηση των σχεδίων σας, με την ελάχιστη γνώση.

 UDOO συγχωνεύει διαφορετικούς κόσμους των υπολογιστών σε ένα? κάθε κόσμος έχει δυνατά και αδύνατα σημεία της, και όλοι τους είναι χρήσιμη σήμερα στον τομέα της εκπαίδευσης, καθώς και Do-It-Yourself (DIY) και ταχεία προσπάθεια πρωτοτύπων.

 UDOO είναι ένα ανοικτό hardware, υπολογιστή χαμηλού κόστους είναι εξοπλισμένα με i.MX6 ARM ! επεξεργαστή Freescale για το Android και το Linux, παράλληλα με Arduino DUE της ARM SAM3X, τόσο CPU ενσωματωθεί στον ίδιο πίνακα μεγέθους UDOO είναι 4,33 ίντσες x 3,35 ίντσες (11 εκατοστά x 8,5 εκατοστά) και έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.




Το είδα εδώ