Ηλιακοί φορτιστές για το iPhone

Ηλιακοί φορτιστές για το iPhone είναι αρκετά φοβερό να έχουν όταν ξοδεύετε το χρόνο σε εξωτερικούς χώρους και δεν έχουν πρόσβαση σε μια συμβατική ηλεκτρική πρίζα. Όσο ο ήλιος ανατέλλει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλιακή φορτιστή σας για να επαναφορτίσετε το τηλέφωνό σας. Εδώ είναι 10 iPhone 5s ηλιακοί φορτιστές που δεν θέλετε να χάσετε:
scharger

Suntactics sCharger-5 Ηλιακός φορτιστής : μπορεί να φορτίσει πλήρως ένα iPhone σε 3 ώρες.Διαθέτει τεχνολογία αυτόματης επανάκλησης και έχει ένα ανθεκτικό σχεδιασμό του νερού (40 πόδια).
anker
Anker 14W Αναδιπλούμενο διπλής θύρας Ηλιακός φορτιστής : είναι συμβατή με iPhones, iPads και Android τηλέφωνα. Έχει ένα αδιάβροχο σχεδιασμό. Μπορείτε να συνδέσετε αυτό το σακίδιο σας, αν σας αρέσει.
snowlizard
SnowLizard SLXtreme Θήκη για iPhone : μια ανθεκτική θήκη για το iPhone με μια στάλα έκτακτης ανάγκης χρεώνουν πίσω ηλιακά πάνελ. Έχει ένα i ntegrated 2.550 mAh μπαταρίαπάρα πολύ.
Poweradd
Poweradd Apollo 7200mAh Solar Panel φορητός φορτιστής : φορτίζει το iPhone σας, iPad mini, συσκευές Samsung Galaxy, και πολλά άλλα. Διαθέτει 4 LED δείκτες και την τεχνολογία anti-έκρηξη στο πλοίο.
ipcc.png
IPCC Φακός με Ηλιακή / Crank Φορτιστής : ένα χρήσιμο εργαλείο για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Διαθέτει φακό έκτακτης ανάγκης και μια λάμπα ανάγνωσης. Το πιο σημαντικό, μπορείτε να πάρετε ένα ηλιακό φορτιστή και μια μανιβέλα για την παραγωγή ενέργειας.
enerplex
EnerPlex SFI-2000 Surfr για το iPhone 5s : ένα εξαιρετικά λεπτή θήκη με ενσωματωμένη μπαταρία 2000 mAh για το τηλέφωνό σας. Έχει επίσης ένα ενσωματωμένο ηλιακό πάνελ για τις έκτακτες ανάγκες.
bushnell
Bushnell PowerSync SolarBook 850 Portable Li-Ion Φορτιστής USB : ένα ασφάλιστρο ηλιακός φορτιστής για όσους από εσάς σκοπεύετε να είναι έξω από το πλέγμα για μια στιγμή. Έχει διπλή εξόδους USB για να φορτίσετε τα gadget σας.
SUNPACK
SUNPACK Solar Bag : ένα πολυ-λειτουργικό iPad τσάντα που φορτίζει το Kindle σας, το τηλέφωνο, το GPS, και άλλες συσκευές επίσης. Έχει 5000 mAh μπαταρία.
allpowers
Allpowers 6900 mAh ηλιακός φορτιστής : μια φορητή συσκευή για να φορτίσετε το iPhone σας και τα άλλα smartphones. Μπορεί να συνδεθεί με σακίδιο σας. Είναι μέτρα 145 * 84 * 15 χιλιοστά.
παράθυρο ηλιακής
Παράθυρο Mounted Ηλιακός φορτιστής : ένα χαριτωμένο, αλλά χρήσιμο παράθυρο τοποθετημένο ηλιακό φορτιστή για το smartphone σας. Έχει ένα λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό.Μπορείτε επίσης να πάρετε μια ενσωματωμένη μπαταρία 2600mAh.