ένας μικρός έξυπνος κήπος στο τραπέζι σας


Καλλιέργεια φυτών σε μικρό διαμέρισμά σας, χωρίς το φως του ήλιου γίνεται δυνατή με Smart Herb Garden . Εμπνευσμένο από τη NASA, Click & Grow ομάδα έχει καταλήξει σε πολύ καλή λύση για την παροχή ρίζες των φυτών με τη βέλτιστη ποσότητα του οξυγόνου, νερού και θρεπτικών ουσιών ανεξάρτητα από το πού το έχετε τοποθετήσει.
Μπορείτε να φυτέψετε τα λουλούδια ή βότανα σε αυτό το μικρό έξυπνο κήπο , είναι ξέγνοιαστος τρόπος για να καλλιεργούν φυτά εσωτερικού χώρου. Δεν είναι εικονικό κήπο , πρόκειται για πραγματικά παιδιά.
Το κύριο σύστημα υποστήριξης της Smart Herb Garden είναι νανο τεχνολογικό μέσο ανάπτυξης ή μπορείτε να πείτε έξυπνη εδάφους. Έχει τσέπες του οξυγόνου, όταν είναι βρεγμένο, εφοδιάζει τα φυτά με τη βέλτιστηποσότητα των θρεπτικών συστατικών.
Η συσκευή χρησιμοποιεί προ-φυτεμένες κάψουλες με χώμα που έχει επιλέξει η εταιρεία και είναι σχεδιασμένο ώστε να παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά, το οξυγόνο και το νερό που τα φυτά χρειάζονται.
Προς το παρόν κυκλοφορούν κάψουλες για καυτερή πιπεριά, ντοματίνια, ρόκα, βασιλικό και θυμάρι, ενώ υπάρχουν σχέδια να διατεθούν και μέντα, δεντρολίβανο και φράουλα.
Το μόνο που απαιτείται να κάνει ο χρήστης είναι να προσθέσει νερό και να συνδέσει το Smart Herb Garden σε μια πρίζα. Η συσκευή παρακολουθεί την πορεία των φυτών μέσω αισθητήρων και λογισμικού, και προσαρμόζει τις συνθήκες ανάπτυξης τους. Επιπλέον, υπάρχει φωτισμός LED που βοηθά τα φυτά να ευδοκιμήσουν.
Προειδοποιητική λυχνία ενημερώνει το χρήστη όποτε χρειάζεται να προσθέσει νερό, αλλά πέραν τούτου, όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η συσκευή.
Το Smart Herb Garden κοστίζει περίπου 100 δολάρια, ενώ κάθε κάψουλα διατίθεται προς 20 δολάρια.




Σχεδιαστής: Click & Grow







Καλλιέργεια βότανα και μπαχαρικά στο σπίτι σας είναι πολύ πιο εύκολο, μπορείτε να αυξηθεί το βασιλικό, θυμάρι, ή οποιαδήποτε άλλα φυτά χωρίς να ανησυχείτε εάν τα φυτά έχουν αρκετό νερό, το φως, ή θρεπτικά συστατικά, ενώ είστε μακριά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλά να το συνδέσετε στον τοίχο και προσθέστε το νερό, αυτό το έξυπνο κήπο φροντίζει τα πάντα. Υπάρχει ένα ειδικό λογισμικό και αισθητήρες που βελτιστοποιούν τη διαδικασία της απελευθέρωσης νερό και θρεπτικά συστατικά, το φως μεγαλώνουνβοηθά τα φυτά σας για να βλαστήσουν και να αναπτυχθούν ταχύτερα.

Μπορείτε να αυξηθεί έως και 3 μονάδες σε έναν χρόνο, ξαναγέμισμα φυσίγγια είναι διαθέσιμα για το σπανάκι, βασιλικό, μελισσόχορτο, σαλάτα ρόκα , μαρούλι, καυτερή πιπεριά, ντομάτα μίνι, αλλά και στο μέλλον, φράουλες.