Το κολάρο με GPS γία το σκύλο σας

 
Το κολάρο θεωρείται από πολλούς η ταυτότητα του σκύλου. Πάνω αναγράφεται το όνομά του καθώς και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του. Έτσι, αν ο σκύλος σας χαθεί, υπάρχει πιθανότητα να τον βρείτε.

Έχεις εναν ζωηρό και κατεργάρη σκύλο, που συνέχεια απομακρύνεται και φοβάσαι μην τον χάσεις; Η λύση μάλλον βρίσκεται στο νέο κολάρο DC 40 της Garmin, μια λύση που θα σε κάνει να ξεγνοιάσεις!




To DC 40 είναι ένα κολάρο παντός καιρού που συνδυάζει δέκτη GPS υψηλής ευαισθησίας με κεραία VHF για να συνεργάζεται με τη συσκευή Astro που διαθέτετε και να γνωρίζετε πού βρίσκεται ο σκύλος σας ανά κάθε στιγμή. Σε συνδυασμό με το Astro 320, μπορεί να δείχνει τη θέση του σκύλου σας κάθε 5 δευτερόλεπτα.

 Το LED του DC 40 αναβοσβήνει για να σας ενημερώσει ότι η μπαταρία του έχει φορτίσει. Μεταβάλλοντας το χρόνο εκπομπής μπορείτε να αυξήσετε την αυτονομία του από 17 μέχρι 48 ώρες.
 
Με το DC 40 και το Astro 320 θα γνωρίζετε τη θέση του σκύλου σας αν κάθεται, κινείται, βρίσκεται σε φόρμα ή κυνηγάει αναρριχητική λεία. Θα γνωρίζετε πού έχει πάει, πόσο γρήγορα κινείται και πόσο μακριά έχει φτάσει.

Σαφέστατα μια πρωτοποριακή λύση για τους... ''σκυλογονείς''!

Πηγή: Garmin