Νέοι υπολογιστές Chromebook

   

Η Intel και άλλες εταιρείες παρουσίασαν μια νέα σειρά συσκευών Chrome, μεταξύ των οποίων και τις πρώτες σχεδιάσεις με επεξεργαστές Intel Celeron που βασίζονται στην πλατφόρμα Bay Trail-M system-on-chip (SoC, Σύστημα-σε-Τσιπ). Ακόμη, παρουσιάστηκε μια νέα οικογένεια Chromebook που βασίζεται στον επεξεργαστή 4ης γενιάς Intel Core i3.

Οι ανακοινώσεις πραγματοποιήθηκαν σε συνέντευξη τύπου στο Σαν Φρανσίσκο από τον Navin Shenoy, αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή του Intel Mobile Client Platforms Group και τον Caesar Sengupta, αντιπρόεδρο και product manager του Chrome OS στη Google, καθώς και εκπροσώπους των εταιρειών Acer, ASUS, Dell, HP, Lenovo, LG Electronics USA και Toshiba.


     
 «Η Intel έχει ανέλθει στην πρώτη θέση των μικροεπεξεργαστών στα συστήματα Chrome» δήλωσε ο κ. Shenoy. «Εργαζόμαστε πάνω σε πέντε γενιές Chrome και μετά τη Google, η Intel έχει τη μεγαλύτερη συμβολή στο Chrome OS. Τα συστήματα της Intel είναι τα πρώτα και μοναδικά που υποστηρίζουν 64-bit Chrome OS. Αυτή η σημαντική ιστορία και επένδυση συνδυασμένες με τα εξαιρετικά SoCs μας Bay Trail και Haswell, συνεπάγονται ότι η Intel μπορεί να προσφέρει τις συσκευές με τις καλύτερες επιδόσεις σε κάθε επίπεδο τιμής στην κατηγορία των Chrome. Όταν κάποιος αγοράζει συσκευές Chrome, θα πρέπει να αναζητά το Intel Inside.»


http://www.zougla.gr/
Enhanced by Zemanta