πού είναι τα κλειδιά μου?για μήν τα ξεχἀσω....

   
"Κινητό, λεφτά, κλειδιά"! Αυτός ήταν ο μέχρι τώρα τρόπος για να μην ξεχάσουμε τα βασικά κατά την αποχώρησή μας από το σπίτι.

Τώρα όμως μπορούμε να εντοπίσουμε ανά πάσα στιγμή όλα τα αγαπημένα μας αντικείμενα τοποθετώντας τους ένα χαριτωμένο ταμπελάκι.

 Μοιάζει με ένα απλό πλαστικό διακοσμητικό, αλλά είναι μια έξυπνη συσκευή που λειτουργεί με τεχνολογία bluetooth και βάζει τέλος στο χρονοβόρο ψάξιμο χαμένων αντικειμένων.



 

Ονομάζεται Bringrr και μπορεί να τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο. Συνοδεύεται από τα Bring Tags που βγαίνουν σε πολλά χρώματα (και με αδιάβροχη προστατευτική θήκη) και δεν θα σας αφήσει ποτέ να αποχωριστείτε τα αγαπημένα σας αντικείμενα. 
Είναι συμβατό με iPhone, Android και Google Glass.

Μετατρέπει όλα τα αντικείμενα που έχουν πάνω αυτή την μικρή και παιχνιδιάρικη συσκευή, σε blyetooth φάρους, αντί για φως 

όμως τα αντικείμενα εκπέμπουν ήχο.

Τα αντικείμενα μπορούν να εντοπιστούν και μέσω κινητού, καθώς πριν την αποχώρηση του χρήστη από ένα μέρος, πραγματοποιείται μαι σάρωση. Εαν τα αντικείμενα εντοπιστούν έχει καλώς.

 Αν όχι, τίθεται σε λειτουργία η διαδικασία εντοπισμού τους. Ακολουθώντας τον ήχο και τις οδηγίες της εφαρμογής θα βρείτε τον "χαμένο σας θησαυρό". 
Το Bringrr μπορεί να εντοπίσει τα αντικείμενα σε απόσταση 50 μέτρων, ενώ μπορεί ακόμα και να φορτίσει το κινητό του χρήστη.

Στην περίπτωση που το αντικείμενο δεν βρεθεί, ενεργοποιείται ένα γενικό σύστημα εντοπισμού, που ειδοποιεί όλους τους χρήστες Bringrr για το αγνοούμενο αντικείμενο.



Στην ιστοσελίδα indiegogo, μπορείτε να προμηθευτείτε το Bringrr και τα Bring Tags σε σχετικά προσιτές τιμές. Μια τέτοια κομψή και χρήσιμη λεπτομέρεια σίγουρα μπορεί να αποτελέσει ένα ιδανικό δώρο, ειδικά για τους αφηρημένους φίλους μας.



>